Luxury Yacht Vacations, Charter Marketing, Yacht Brokerage and New Construction

Sacks Yachts Magazine

Subscribe to Sacks Yachts Magazine: eMailAlertsEmail Alerts newslettersWeekly Newsletters
Get Sacks Yachts Magazine: homepageHomepage mobileMobile rssRSS facebookFacebook twitterTwitter linkedinLinkedIn


Sacks Yachts Authors: Paresh Sagar, Steve Mordue, Jason Bloomberg

Related Topics: CEOs in Technology, OCEAN Independence, Yacht Charter Blog, Sacks Yachts, Yacht Charter Croatia, Las Vegas on Ulitzer, Monaco Yacht Show

News Feed Item

Nå kan du ta hjem storgevinsten med Norske Spill!

OSLO, Norway, March 8, 2013 /PRNewswire/ --

Nå kan du spille på den luksuriøse spilleautomaten Mega Fortune på Norske Spill.For å feire lanseringen av jackpot-favoritten tilbyr Norske Spill deg 20 gratisspill den kommende uken!

     (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130110/588443 )

Mega Fortune

Mega Fortune er en av verdens mest populære spilleautomater på nett. Det skyldes i stor grad den store jackpoten, som ofte er den største du finner online. Den luksuriøse automaten Mega Fortune har blitt synonymt med rekordhøye jackpoter, og har kronet de største millionutbetalingene  i online-spilleautomatenes historie - hele to ganger!

I  september 2011, stakk en norsk student av med storgevinsten på 92 millioner på den populære spilleautomaten. Er det din tur å ta hjem neste storgevinst?

Dette spillet er bygget som en vanlig videospillautomat med 5 hjul og 25 gevinstlinjer. Wild-symbolet vises i form av en yacht og erstatter alle andre symboler. Wild-symbolet har samme funksjon som en joker. Når du går inn i bonusspillet, vil du få en ny opplevelse der tre hjulspinn venter på deg. Det første hjulet kan gi deg en mindre premie, eller muligheten til å spille på det andre hjulet. På det andre og tredje hjulet kan du komme til de virkelig store gevinstene.

Spill gratis med Norske Spill

Den første uken etter lansering, tilbyr Norske Spill 20 gratisspillMega Fortune når du gjør en deposit. -Vi er veldig stolte over å nå kunne tilby Mega Fortune til våre spillere, og feirer dette med 20 gratisspill til de som gjør en deposit den kommende uken, sier Camilla Folkeson, Markedskoordinator i Norske Spill.

Om Norske Spill
Norske Spill tilbyr et stort spekter av spilleautomater, tradisjonelle og nye casinospill, sammen med toppmoderne oddsspill. Norske Spill vil lansere nye spill og produkter kontinuerlig og vårt team har som målsetting å tilby deg best mulig spillopplevelse. Vi samarbeider med ledende aktører innen industrien slik som Net Entertainment, Microgaming og Oddsmatrix og vi er stolte over å kunne tilby 100% skandinavisk support.

Vi har som mål å bli markedsledende i Norge gjennom å levere de mest populære og underholdende spillene både til din datamaskin, og til din mobiltelefon.


Kontakt: Niclas Lundqvist, CEO of Norske Spill, Jungfrugatan 6 11444 Stockholm Sweden, Tel +46-708-334-747. E-mail: [email protected]

More Stories By PR Newswire

Copyright © 2007 PR Newswire. All rights reserved. Republication or redistribution of PRNewswire content is expressly prohibited without the prior written consent of PRNewswire. PRNewswire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.