Luxury Yacht Vacations, Charter Marketing, Yacht Brokerage and New Construction

Sacks Yachts Magazine

Subscribe to Sacks Yachts Magazine: eMailAlertsEmail Alerts newslettersWeekly Newsletters
Get Sacks Yachts Magazine: homepageHomepage mobileMobile rssRSS facebookFacebook twitterTwitter linkedinLinkedIn


Sacks Yachts Authors: Paresh Sagar, Steve Mordue, Jason Bloomberg

Related Topics: OCEAN Independence, Yacht Charter Blog, Sacks Yachts, Yacht Charter Croatia, Monaco Yacht Show

News Feed Item

Hainan Visun Rendez-Vous is aanwezig op de 23ste Monaco Yacht Show

- Bijeenkomst voor het grote evenement -- Europa en China slaan de handen in elkaar om de Hainan Rendez-Vous van 2014 voor te bereiden

MONACO, 20 september 2013 /PRNewswire/ -- China Visun Group heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf aanwezig zal zijn op de 23ste Monaco Yacht Show in het prinsdom Monaco op 25 september 2013, samen met dochterondernemingen Sanya Visun Royal Yacht Club en Hainan Visun Rendez-Vous Ltd.

De wereldbekende Monaco Yacht Show is het jaarlijkse evenement bij uitstek voor de sector van de luxejachten en luxeproducten wereldwijd. Deze editie brengt vooraanstaande exclusieve luxemerken van de sectoren voor privévliegtuigen en -helikopters, evenals exposanten van de gehele luxejachtsector.

De eerste Europese persconferentie en investeringsbeurs van 2014 Hainan Rendez-Vous vindt plaats tijdens de Monaco Yacht Show, een platform waar  marktleiders in de superjachtbouw onderling gedachten kunnen uitwisselen. Dit evenement komt na de persconferentie van Hainan Rendez-Vous Beijing, de eerste in een serie van persconferenties over de hele wereld. Hainan Rendez-Vous krijgt zo de mogelijkheid om in contact te komen met superjachtmerken, een eventuele toekomstige samenwerking te bespreken en uit te leggen waarom Hainan deelneemt aan de show. Wang Dafu, voorzitter van China VISUN en oprichter van Hainan Rendez-Vous, zal ook aanwezig zijn om openbare dienstplannen voor mariene conservatie te bespreken met het Musée Océanigraphique van Monaco en een overeenkomst te tekenen waarmee mediagroep Blu Inc uit Singapore wordt aangesteld als mediavertegenwoordiger voor de 2014 Hainan Rendez-Vous.

China VISUN bevestigde de beëindiging van haar partnerschap met Yayuan Exhibition Service (Shanghai) Co., Ltd., het bedrijf dat gerund wordt door Delphine Lignieres. Dit gebeurt wegens specifieke behoeften voor verdere groei en verschillen in de bedrijfsfilosofie van beide ondernemingen.

Uit onderzoek blijkt dat op de Hainan Rendez-Vous van 2013 voor meer dan 1 miljard yuan (US$ 160 miljoen) aan transacties werd gesloten. Het evenement wordt dan ook beschouwd als de tentoonstelling bij uitstek voor jachten, zakenvliegtuigen en luxueuze levensstijlen in China en wereldwijd. Wang Dafu verklaart: "We willen van Hainan Rendez-Vous de internationaal bekende levensstijltentoonstelling maken en een platform bieden waar internationale merken de Chinese markt eenvoudiger en naadloos kunnen benaderen om een positieve invloed uit te oefenen op consumptiepatronen in China".

Na de stop in Monaco bezoekt het organisatiecomité van Hainan Rendez-Vous 2014 nog een aantal andere landen waaronder Italië, Nederland, Zwitserland en Frankrijk. Dit programma maakt deel uit van de huidige uitbreiding van de zakelijke transacties.

More Stories By PR Newswire

Copyright © 2007 PR Newswire. All rights reserved. Republication or redistribution of PRNewswire content is expressly prohibited without the prior written consent of PRNewswire. PRNewswire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.